skip to Main Content

OGUK

Trade association, office relocation

St Paul’s, London - 4,500sqft

OGUK wanted a bright, modern, and spacious design for their new workspace located near St Paul’s Cathedral, in the heart of London. Flexibility and sustainability were key, with the reception and boardroom needing to connect to allow for large industry meetings, without the space losing its sense of identity.

Leafy green foliage has been planted throughout to keep workers close to nature, with an open kitchen that encourages connectivity and collaboration. Breakout spaces were purposefully designed with accessibility, and acoustic dividers were added around the printer area to ensure workers are able to concentrate with minimal sound distraction. A wellness room was implemented for dedicated ‘me’ time, and attractive shower and changing facilities were added to encourage a healthy commute to and from work.

Back To Top