skip to Main Content

National Lottery Heritage Fund

Funding Distributors, office relocation

City of London, London - 7,500sqft

Stepping away from dated offices and traditional working styles, the National Lottery Heritage Fund moved from a space spread over multiple floors in Sloane Square to a single floorplate in St Katherine’s Dock, east London.

Wanting to embrace activity-based working, the design focused on flexibility and user-specific spaces, ensuring workers have the freedom to select the desk or space that will enable them to complete the current task at hand with ease. Furthermore lockers, single and two-person phone booths, and folding walls between meeting rooms were introduced to facilitate the full use of a multi-purpose space. Block colour feature walls were dotted throughout to liven up the reception and breakout areas. Hannah Nardini, from WK Space – change management specialists – was brought in to manage the change in working style so that staff were able to transition seamlessly into their new office.

Back To Top