skip to Main Content

Eversheds Sutherland

Global Law Practice, main reception refurbishment

City of London, London - 4,000sqft

With its enviable reception area, Eversheds Sutherland’s welcome space is the epitome of modern luxury. A twenty-five-screen television wall takes centre stage, accompanied by a central reception desk from Isomi that’s available without being obtrusive. The surrounding environment is incredibly spacious, with desirable high ceilings tall enough to house a sizeable potted tree and statement lighting and furniture from brands such as B&B Italia and Minotti.

The client brief put an emphasis on the client experience and their journey to the Eversheds Sutherland office. The project was completed outside of working hours, ensuring that the employees and visitors of this highly prestigious company were free from disruption. The overall impression for guests and passers-by alike is one of quiet confidence, which is exactly what you want from a global legal firm.

Back To Top