skip to Main Content

Collaborate Clerkenwell

London digital innovator Adform have taken up residence in their new industrial style office in Clerkenwell, after a full fitout of the space. The first phase was to get the office operational and get staff at desks and working.

After that, we turned to the creative collaborative areas, the kitchen and breakout spaces. A key element of the design brief was for us to create a space that facilitated collaboration wherever you are in the office.

The result is innovative spaces that adapt to multiple uses; the kitchen has a writable wall and step seating, the meeting rooms are divided by a sliding folding wall with an integrated writable surface and the whole space is punctuated with laid-back soft furnished areas so people can meet and chat wherever they want.

Back To Top